USR: Iohannis i-a păcălit pe milioanele de români cărora le-a cerut votul ca să ”îi scape de PSD”

Moșteanu: Să spui că USR a blocat reformele în justiţie, în administraţie şi în domeniul pensiilor este o ”ticăloşie politică”

0
mosteanu usr

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, după ce şeful statului i-a numit ”crizatori”. Preşedintele i-a păcălit pe milioanele de români cărora le-a cerut votul ca să ”îi scape de PSD”, a scris Moşteanu pe Facebook, el arătând că să spui că USR a blocat reformele în justiţie, în administraţie şi în domeniul pensiilor este o ”ticăloşie politică”.

 

”Preşedintele i-a păcălit pe milioanele de români cărora le-a cerut votul ca să ”îi scape de PSD”. Să spui că USR a blocat reformele în justiţie, în administraţie şi în domeniul pensiilor, este o ticăloşie politică. Să spui că astăzi te apuci de treabă cu PSD, cei care vor să fie alături de noi”, înseamnă că trădezi votul a milioane de români”, a scris Moşteanu pe Facebook.

Moșteanu arată că USR a fost în stradă împotriva ticăloşiilor PSD-ului condus de Liviu Dragnea.

”Ne-am luptat pentru o justiţie curată şi pentru o Românie europeană. Când am intrat la Guvernare, i-am avertizat de la început s-a terminat cu combinaţiile politice pe sub masă. Nu am acceptat să ne punem semnătura pe un tun de 50 miliarde de lei, mită pentru baroni. Şi asta i-a deranjat. Nu am acceptat să le numim toţi incompetenţii în companiile de stat. Pentru asta ne-au numit „drulăi”. Acum suntem numiţi „crizatori”, iar PSD sunt cei cu care se pot face reforme. Asta e o deformare a realităţii”, a afirmat Moşteanu.

Vezi și Simion: AUR va iniţia procedurile de suspendare a preşedintelui

Deputatul USR a ţinut să îi explice preşedintelui Klaus Iohannis ce s-a întâmplat în România ultimelor luni, pe scurt.

”Îi aduc aminte că, în justiţie, Stelian Ion a fost demis tocmai că a refuzat să accepte ca numirile la DIICOT şi DNA să se mai facă la mica înţelegere. Îi aduc aminte că, în administraţie, profesioniştii numiţi de USR, oameni cu cariere solide în mediul privat, au fost eliminaţi chiar a doua zi după ce USR a fost exclus de la guvernare. În locul lor au venit sinecurile de partid. Îi aduc aminte că, în domeniul pensiilor, chiar zilele trecute, USL-ul atât de drag Preşedintelui Klaus Iohannis a votat împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale pentru primari. Dacă pentru asta suntem numiţi „crizatori”, pentru că am vrut un stat reformat, îmi asum eticheta”, mai scrie Moşteanu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele