USR-PLUS vrea desființarea pensiilor speciale

0
usr

USR-PLUS vrea desființarea pensiilor speciale. Dan Barna a afirmat luni că poziţia formaţiunii politice pe care o reprezintă este aceeea de a bloca şi a nu permite intrarea în vigoare a legii privind pensiile speciale ale primarilor. Vice-premierul spune că solicită colegilor de coaliţie să susţină respingerea acestei iniţiative.

 

Co-preşedintele USR-PLUS a declarat luni, că lupta cu pensiile speciale reprezintă destructurarea acestui sistem de beneficii şi clientelisme înţepenit în legislaţia naţională.

Vezi și Primarii, în frunte cu Emil Boc, plâng după pensiile speciale

“Un alt subiect abordat este cel legat de legea privind abrogarea pensiilor speciale ale primarilor. Este o iniţiativă în Parlament, vedem voturi cel puţin surprinzătoare în comisiile parlamentare, USR-PLUS rămâne consecvent pe acest mesaj, îl voi transmite şi în această seară la coaliţie. Lupta cu pensiile speciale înseamnă piesă cu piesă destructurarea acestui sistem de beneficii şi clientelisme foarte adânc înşurubate şi înţepenite în legislaţia naţională tocmai de aceea faptul că aceste pensii speciale nu au intrat încă în vigoare trebuie să ne asigurăm nici că nu se va întâmpla lucrul acesta pentru că vedem şi avem experienţa amară a legislaturii trecute cât de greu sunt eliminate diverse categorii de pensii speciale în momentul în care acestea intră în legislaţia activă”, a explicat co-preşedintele USR-PLUS.

El a menţionat că solicită colegilor de coaliţie să susţină respingerea acestei legi.
“Poziţia noastră este aceea de a bloca şi a nu permite intrarea în vigoare a acestei iniţiative şi solicităm coleegilor de coaliţie să susţină respingerea acestei legi care este în vigoare în momentul de faţă, ar urma să intre în vigoare la anul”, a explicat Dan Barna.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele