USR reacționează! Răzvan Cuc a descoperit pilele și amantele din minister

0

Membru al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților și deputat USR, Cătălin Drulă,   îl critică pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a declarat că va face o restructurare masivă pentru că nu poți cu pile, amante și nepotisme „să generezi plus valoare”.

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acționarilor….Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poți să generezi plus valoare şi o valoare adăugată”, a spus ministrul Transporturilor.

Deputatul USR îi reproșează ministrului Cuc că nu a fost interesat să reformeze companiile din subordinea ministerului și condamnă lipsa de profesionalism din Ministerul Transporturilor.

Reacția USR-istului

„După 958 de zile de guvernare PSD, dintre care jumătate ministru al Transporturilor a fost chiar el, Răzvan Cuc declară că în companiile din minister e plin de pile, amante, nepoate, nepotisme. E și greu de reacționat la așa ceva. Ce să spui? Că vasta majoritate a pilelor, amantelor și nepoților a fost adusă acolo de PSD? Că de aproape 3 ani, numai asta fac? Că au populat administrația țării cu toți incompetenții și bandiții?”, a declarat deputatul USR, Cătălin Drulă.

„Când le-am spus de nenumărate ori, în Comisia de Transporturi – dlui. Cuc și celorlalți miniștri PSD, Stroe și Șova – că e nevoie de restructurare și reformă, că e dezastru în companiile din subordine, am vorbit cu pereții. Pentru că erau pile, amante și nepoate de pus în funcții.” a mai scris Drulă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat marți, la Realitatea TV, că au început deja restructurările şi chiar el ar da afara din minister câțiva funcționari pentru a debloca niște proiecte.

Citește și Cum arată și cât costă cea mai scumpă mașină din lume

Sursă: Digi24.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele