Vaccinare la Găești, mult zgomot pentru nimic

1
vaccin astrazeneca
COVID-19 / Coronavirus vaccine / AstraZeneca

Ministerul Sănătăţii a transmis miercuri că la Spitalul Găeşti au fost imunizate anti-COVID 55 de persoane şi că toate fac parte din personalul medical, precizare venită după ce în spaţiul public au apărut informaţii că în această unitate medicală ar fi fost vaccinate persoane care nu erau prevăzute în etapa I.

 

Ministerul Sănătăţii adaugă faptul că inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa au verificat, marţi, modul în care au fost respectate prevederile Strategiei naţionale împotriva COVID-19 privind imunizarea personalului medical în centrul de vaccinare din Spitalul Municipal Găeşti.

“În urma verificărilor DSP Dâmboviţa s-a constatat că în centrul de la Găeşti au fost vaccinate 55 de persoane, toate din rândul personalului medical”, se precizează într-un comunicat de presă al ministerului.

Managerul Spitalului Găeşti, Laurenţiu Beluşică, a anunţat public marţi că vaccinează anti-COVID-19 pe oricine doreşte, nu numai cadrele medicale, şi asta pentru a nu arunca doze de vaccin în caz că medicii refuză vaccinarea.

Coronavirus: 5.719 noi cazuri de infectare – 33.343 de teste

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele