Valeriu Nicolae, despre „românul” AUR-ist George Simion: „Are o puritate etnică mult mai apropiată de a mea”

3
Vânătorul de CV-uri nicolae valeriu
Vânătorul de CV-uri, Nicolae Valeriu

Liderul AUR George Simion a provocat vineri, 14 ianuarie, incidente foarte grave la Timișoara, intrând cu forța în sediul primăriei.

 

Simpatizanții alianței au făcut cu această ocazie afirmații cu caracter rasist și șovin, referindu-se, printre altele, la primarul Dominic Fritz ca la un străin căruia ei, românii, i-ar fi stăpân.

Scandările au legătură cu ideologia extremist-naționalistă vehiculată electoral de reprezentanți ai AUR precum George Simion, Claudiu Târziu sau Diana Șoșoacă (exclusă, între timp, din partid).

Vezi și Bani pentru rudele și prietenii politicienilor în instituțiile de stat

Activistul Valeriu Nicolae, diplomat, politician și jurnalist, desființează, într-o postare pe Facebook, patetismul și farisesimul afișate de promotorii și simpatizanții mișcării politice.

„George Simion este hotărât că Dumnezeu e cu el. Adică nu este el un oportunist agresiv sinistru, care ar zice și face orice să iasă în față, ci Dumnezeu nu are nimic altceva de făcut decât să îl ajute pe nenea ăsta dubios, ipocrit și mincinos, care nu știm cum și din ce a trăit o mare parte a vieții lui, un gargaragiu profesionist fost șef de galerie, aparent tare iubit de serviciile noastre secrete interesate de Moldova.

Desigur, și o parte din preoțimea noastră aia minunată, plină de corupți și foști turnători la securitate (mulți în funcțiile cele mai înalte) îl pupă metaforic în dos pe domnul Simion cel care are legături cu creștinismul așa cum are Șoșoacă cu bunul simț.

Ce mi se pare super haios e că atât Simion cât și Șoșoacă sunt susținuți de tot felul de români care se imaginează a fi cei mai verzi. E drept că liderii AbURiști au un discurs incredibil de manipulativ și ipocrit despre cam tot, dar mai ales despre românism.

Sunt convins că un test genetic ar demonstra fără nicio îndoială că atât Șoșoacă cât și Simion au o puritate etnică mult mai apropiată de a mea, dacă nu mai mică, iar eu sunt un amestec de țigan, român și probabil o mulțime de alte nații.

Identitatea aia de români “adevărați” cu care defilează cei doi este o minciună nesimțită, o gogomănie și testele genetice ar demonstra asta fără niciun fel de îndoială. Le plătesc eu. Hai, curaj 🙂!”, arată Valeriu Nicolae într-o postare pe Facebook.

3 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele