Vama Buzăului, locul cu poluare zero perfect pentru Paște

0

Așezată în mijlocul unor văi pitorești, cu oameni gospodari și aer curat, comuna Vama Buzăului se recomandă ca fiind una dintre puținele zone cu poluare zero din România. Cum e firesc în prag de sărbători, localnicii se pregătesc să primească turiști din toate colțurile țării.

 

La 50 de kilometri de Brașov, la poalele Munților Ciucaș, în văi străbătute de ape limpezi, Vama Buzăului a înflorit de când e căutată de atât de mulți turiști.

Vin aici cei care caută liniște, activități în natură și aer curat. Mâncărurile pregătite la pensiuni sunt preparate din ingrediente bio.

Vezi și ”Ţinutul Buzăului” ar putea deveni Geoparc UNESCO

Gospodinele aproape că nu mai au timp să iasă din bucătării. Au făcut mai întâi ouăle roșii și apoi cozonacii.

Turiștii pot face plimbări cu căruță trasă de cai, iar copiii pot merge la vânătoare de ouă în dimineața de Paști. Nu pot fi ratate Cascada Urlătoarea și Rezervația Valea Zimbrilor.

Valea Cernei, loc bun pentru Paște

Un alt colț de rai e la Vaideeni, pe Valea Cernei, unde turiștii vor fi răsfățați cu produse naturale preparate ca la mama acasă.

Prețurile pornesc de la 230 de lei pe noapte, dar în funcţie de capacitatea camerei şi de numărul de persoane cazate, poate ajunge la 700 de lei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele