Vânzările la maşinile de preparat pâine și la purificatoarele de aer au crescut, în ultima lună, cu 70%, respectiv 50% (retailer)

0

Vânzările la maşinile de preparat pâine au crescut, în ultima lună, cu 70%, în timp ce la purificatoarele de aer saltul a fost de peste 50%, bugetul mediu alocat de români pentru astfel de achiziţii fiind de aproximativ 1.000 de lei, indică datele publicate, astăzi, de reprezentanţii unui retailer online.

 

Cifrele evoMag arată că, începând cu luna februarie, vânzările de aparate multifuncţionale pentru gătit (multicooker) s-au majorat cu 30% în ultimele patru săptămâni, ca măsură de combatere a poluării, a alergenilor, cauzaţi de venirea primăverii şi ca o metodă de diminuare a bacteriilor şi virusurilor din locuinţe. Totodată, comenzi în creştere au fost înregistrate de evoMag și la la roboţi de bucătărie, blendere şi storcătoare de fructe, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, o categorie distinctă spre care clienţii şi-au îndreptat atenţia în această perioadă a fost reprezentată de „Fitness & Wellbeing”, unde vânzări semnificative au fost consemnate în cazul benzilor de alergat, stepperelor şi bicicletelor de fitness.

De asemenea, la mare căutare au fost şi dispozitivele destinate monitorizării activităţii sportive, pe listă aflându-se: brăţări fitness şi ceasuri sportive, care pot monitoriza paşii, ritmul cardiac, caloriile consumate etc.

În categoria produselor de îngrijire personală, dispozitivele cele mai căutate au fost termometrele cu detecţie rapidă, fie cu raze infraroşii, fie de contact, şi tensiometrele.

La nivel general, în medie, bugetul pe care l-au alocat românii pentru achiziţii noi a fost de circa 1.500 lei, iar strict pentru maşinile de preparat pâinea, aparatele multifuncţionale pentru gătit şi purificatoarele de aer un buget mediu de 1.000 de lei.

Fondat în anul 2005, magazinul online evoMag comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuţilor, platforma fiind vizitată zilnic de peste 60.000 de persoane.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele