Viceprimarul Ploieștiului spune că angajații primăriei sunt terorizați de city managerul municipiului

1
city managerul Municipiului Ploiești
- Reclama -

În primăria municipiului Ploiești se întâmplă lucruri halucinante! Insistuția este condusă ilegitim de către o doamnă, care a reușit să își impună autoritatea asupra primarului și să îl domine.

Femeia a devenit peste noapte justițiarul primăriei, dorind să controleze funcționarii din aparatul primarului cu etilotestul și să le vorbească ca la ușa cortului.

Mai mulți salariați din instituție intenționează să demisioneze, nemaisuportând tratamenul inuman la care sunt supuși la locul de muncă. O parte din aceștia s-au prezentat cu demisiile la viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, acesta având la rândul său nenumărate neînțelegeri în colaborarea instituțională cu city managerul.

Cristian Ganea a reacționat dur, cerându-i city managerului să-și ceară scuze public angajaților pe care aceasta i-a jignit, precum să și demisioneze urgent.

În plus, Ganea acuză lipsa de reacție a primarului Dobre și-i solicită acestuia să sesizeze Comisia de Disciplină în cazul city managerului. „Poate și dânsul se teme de Teodora Marin și se comportă ca un subaltern obedient, chiar dacă city managerul este în subordinea dumnealui.”

- Reclama -

Viceprimarul Cristian Ganea: „PLOIEŞTENII AU FOST ÎNŞELAŢI!
PRIMARUL PLOIEȘTIULUI ESTE… O FEMEIE  –  TEODORA MARIN”

​​„Ieri, 7 februarie 2017, am fost, din păcate, martorul uneia dintre cele mai grotești scene, ca s-o numesc așa, de când lucrez în administrația publică locală.

​​În timpul unei discuții pe tema bugetelor la care participam alături de domnul viceprimar George Pană, domnul primar Adrian Dobre și doamna city manager Teodora Marin, discuția a ajuns până în punctul în care, din bun simț față de participanți, m-am ridicat și am plecat. Concret, în cel mai mârșav mod cu puțină, doamna Teodora Marin s-a victimizat precizând că este supusă la tot felul de presiuni venite din partea mea și a menționat, apăsat, în timpul discuției, că și eu pun presiune pe dansa cu un scop ascuns, anume, acela de a o forța să accepte plata facturilor unei societăți comerciale. Vă mărturisesc sincer că atât eu, cât și domnul viceprimar ne-am blocat. Domnul Dobre nu a avut nici cea mai mică inițiativă de a o pondera pe doamna city manager, nu mai spun să o oprească, acționând exact ca un complice. ​​Nu este pentru prima dată când aud, în primărie, că doamna city manager are un comportament deviant. Am primit mai multe reclamații verbale, dar și demisii ale unor colegi din primărie, care pur și simplu nu mai suportă presiunea, jignirile și atitudinea de “stăpân pe plantație ”, incalificabila, în primul rand, pentru o doamnă, și, mai apoi, pentru calitatea sa de funcționar public aflat la conducerea municipiului Ploiesti. ​​Am sperat până la momentul discuției menționate mai sus, că aceste derapaje sunt izolate, ori sunt niște greșeli bazate pe stresul specific exigențelor locului de muncă.

Consider, totuși, că trebuie să cunoașteți și faptul că, ​​pe 6 februarie, doamna Teodora Marin a avut o altă ieșire necontrolată la adresa domnei Alina Farcas: “Nu vorbesc cu tine fără să iti pun fiola”. Aceste vorbe au fost aruncate cu așa rautate unei colege, doar pentru că aceasta nu dă dovadă de obediența, preferând să se limiteze la îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Toate acestea m-au lăsat mut!

Nu poți să tratezi oamenii din primărie ca pe niște carpe doar pentru că ai putere și ocupi o funcție de conducere!

​​M-a surprins neplăcut și lipsa de reacție a domnului Dobre. Poate și dânsul se teme de Teodora Marin și se comporta ca un subaltern obedient, chiar dacă city managerul este în subordinea dumnealui și astfel de atitudini sunt ieșite din sfera normală a discuțiilor la locul de muncă, mai ales în primăria unui municipiu.

De aceea, ​​îi solicit domnului Dobre, măcar acum, să ia măsurile necesare. Îi solicit, de asemenea, să sesizeze Comisia de Disciplină pentru jignirile aduse de doamna Teodora Marin doamnei Alina Farcas în ziua de 6 februarie. Solicit aceste măsuri și în numele angajaților din Primăria municipiului Ploiești, care au venit la mine și la domnul viceprimar Pană cu demisiile dumnealor, din cauza comportamentului doamnei Teodora Marin. De asemenea, ​​îi solicit doamnei Teodora Marin să își ceară scuze public angajaților primăriei pe care i-a jignit în mod repetat și să își prezinte demisia din funcția pe care o deține.

​​Oamenii din administrația publica locală nu sunt sclavi și, cu siguranță, cei cu funcții de conducere nu sunt stăpâni. În cazul în care dumneavoastră, domnule primar Adrian Dobre, vă doriți menținerea acestei situații tensionate, ignorați comunicatul meu de presă și rămâneți complicele comportamentelor lipsite de bun simț.” A scris ​​​​​Viceprimarul Municipiului Ploiești, Ganea Cristian Mihai pe Facebook.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele