Victor Ponta demască PD-L-istul care alungă tinerii din PSD. Fostul prim-ministru construiește un nou partid!

0

Fostul prim-ministru Victor Ponta mai tranșant ca oricând descalifică total gesturile conducerii PSD și în exclusivitate pentru Informateca, Ponta susține că o nouă construcție politică modernă poate fi o alternativă la PSD-ul actual, uzat.

În urmă cu 18 ani (pe când Liviu Dragnea era președinte al PD Teleorman și susținător înfocat al lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei) un foarte tânăr Gabi Oniga se îscria în PSD la Cluj (acolo unde pentru un tânăr să spui că ești la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! Acolo l-am găsit când am intrat în TSD și tot acolo a fost la toate campaniile și acțiunile politice ale partidului fără să ceară niciodată o funcție sau un privilegiu!

Citiți și Tânăra primăriță, model pentru România

Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de către un pitecantrop politic pus de Dragnea în fruntea Organizației Cluj (plus deputat) pe criteriul că este mai analfabet și mai slugarnic decât ultimul consilier local din Teleorman! Motivul – “nu este agreat de Daddy”!

În urmă cu peste 20 de ani ( pe când Liviu Dragnea era Prefect PD al Județului Teleorman) intra în PSD Sorin Grindeanu – (la Timișoara unde pentru un tânăr să spui că ești la PSD era un curaj egal cu nebunia)! L-am cunoscut când am venit eu la TSD și am luptat împreună în toate campaniile și acțiunile politice ulterioare!
A fost exclus din partid de Liviu Dragnea și “Gașca” sa pe motiv că nu e obedient! Spre deosebire de Cluj însă la Timișoara încă nu s-a găsit o coadă de topor care să execute fără crâcnire ordinele lui “Don Livio” – dar se lucrează la asta!

Prin 2001 (când Liviu Dragnea era Președintele PD al Consiliului Județean Teleorman și își negocia trecerea la “Putere” alături de PSD) l-am cunoscut pe Cătălin Ivan ca membru al PSD la Iași ( oraș studențesc și intelectual unde un tânăr era considerat nebun dacă activa la PSD)! Acum tot află de la “locotenenții” lui Don Livio că “nu apare în evidența partidului”!

Pot continua cu aceste exemple dacă cineva de bună credință mai are nevoie să fie convins că PSD a fost confiscat de un lider care doar aplică modul de conducere și mentalitatea de tip “Traian Băsescu” – evident sprijinit oportunistic de câteva tovarășe și câțiva tovarăși pentru care contează doar funcția pe care o primesc de la “Don Livio” ca plată pentru serviciile lor.

Grindeanu, Ivan, Oniga și mulți alții refuză să părăsească PSD-ul din care Dragnea și “Gașca” i-au gonit – este singurul partid în care au activat și în care au crezut! Îi înțeleg și îi laud pentru asta și îi sprijin din toată inima!

Eu cred însă că PSD de azi nu mai are nimic din ceea ce trebuie să ofere un partid modern de centru stânga care să ofere o viziune de viitor, bunăstare și seriozitate! Și că o construcție nouă și curată poate să ofere alternativa pentru toți cei dezamăgiți de ceea ce văd azi la PSD!

Să avem succes toți cei de bună credință! A spus Victor Ponta

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele