Victor Ponta spune că mesajele de solidaritate ale politicienilor față de victimele atentatelor teroriste, nu folosesc la nimic

0

În urma atentatului terorist de joi de la Barcelona, în care au căzut victime și doi români, reacțiile liderilor politici nu au încetat să apară. Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta spune că nu sunt eficiente doar mesajele de solidaritate transmise de politicieni din vacanțe. Acesta face atingere din nou ironic la adresa liderului PSD, care, din spusele lui Ponta a transmis mesaje de compasiune față de victimele de la Barcelona în timp ce se afla la o partidă de pescuit oceanic.

Citiți și Al doilea român printre victimele atentatului de la Barcelona

„Din pacate este adevarat : oameni nevinovati sunt victimele unor criminali nebuni pe care nu ii cunoastem si mai ales nu ii intelegem / politicienii aflati in vacanta dau mesaje de “solidaritate” care nu folosesc la nimic ( pana si Liviu Dragnea a intrerupt 5 min “pescuitul oceanic” si a dat mesaj ca e alaturi de cei din Barcelona desi acolo nu are inca o proprietate) / oamenii obisnuiti nu pot face mai mult decat sa puna si ei un mesaj ( sincer dar inutil ) pe o retea sociala / dupa cateva zile viata revine la normal si uitam cu totii ( cu exceptia celor din familiile direct afectate) !!!

Intrebarea este daca si cine poate face ceva sa opreasca aceasta nebunie?!? Comunicatele oficiale au zero efect ….” spune Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele