(VIDEO) Deputatul “Mitralieră” despre Robert Negoiță: “Homosexualul ăsta spune de mine?”

0

Nervii sunt întinşi la maximum în PSD. Vineri, la începutul ședinței CEx, Robert Negoiță, primarul sectorului 3, întrebat de o altă declarație făcută de deputatul Cătălin Rădulescu, a răspuns că nu dorește să comenteze “ce zic unii și alți indivizi”. Cătălin Rădulescu a venit în timpul ședinței CEx în mijlocul unui grup de jurnaliști care stăteau pe hol și a spus că vrea să facă declarații despre Robert Negoiță.

În acel moment și alți jurnaliști s-au apropiat, iar reporterul HotNews.ro a filmat întreaga scenă. Nederanjat de acest lucru, Cătălin Rădulescu a început să facă o serie de declarații necenzurate despre Robert Negoiță.

„Adică eu am terminat șef de serie la medicină la Timișoara și homosexualul ăsta la 30 de ani face bacalaureatul și el spune de mine?”, a spus Rădulescu. O jurnalistă a intervenit atrăgând atenția că dacă folosește cuvântul homosexual nu îi va putea lua declarații pe cameră. „Nu-l fac homosexual că nu-i homosexual oricum. E bisexual. Da’, ca să nu-l bat, îi spun în direct acuma…”, a spus Rădulescu, uitându-se în jur la cameră și jurnaliștii care s-au adunat lângă el.

Apoi deputatul PSD s-a dus în fața camerelor de televiziune și a continuat să facă declarații despre Robert Negoiță.

Citește și Maria Grapini despre referendum:Dacă nu se susține familia tradițională nu pot apărea copiii

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele