VIDEO Fiul lui Liviu Dragnea, apostrofat la un meci de fotbal: “Ești patron pe banii furați de la copii! Pe ciordeală ești patron, bă!”

0

Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD, a fost apostrofat joi seară la un meci de fotbal ce a avut loc pe stadionul Giulești, transmite Digi24.ro

”Barosane, vezi că ești patron de fotbal pe banii furați de taică-tu, bă! Pe ciordeală ești patron, bă! La pușcărie să vă duceți amândoi, bă! Infractorilor! Ești patron pe banii furați de la copii! Nenorociților! Ești patron pe bani furați de la noi. Nu mai ieșiți singuri pe stradă, v-ați luat gărzi. La pușcărie să vă duceți, cu tat’tu în frunte”, i-a spus bărbatul care l-a apostrofat pe Valentin Dragnea.

Fiul lui Liviu Dragnea a participat aseară la meciul de fotbal dintre Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele, fiind însoțit de soția lui, Gina, și de bodyguarzi.

Persoana care a încărcat imaginile pe YouTube relatează că gărzile de corp ale lui Dragnea Junior au agresat un jurnalist de la Gazeta Sporturilor. „La ieșire, atitudinea sfidătoare a lui Valentin Dragnea s-a înmuiat brusc când oamenii au început să-i aducă a cunoștință grozăviile comise de taică-su. La meci a participat și Gina, proaspăta soție a porcarului”, povestește Camelia Tabacu.

Citește și Cristian Tudor Popescu:Pentru mine, acest referendum înseamnă o pledoarie pentru mersul pe jos

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele