VIDEO. Gafă de mari proporții la Aleph News! Prezentatoarea de știri dansa pe manele în direct. Primele declarații: „Nimeni nu şi-a dat seama că suntem live”

0

Un moment de neatenție s-a viralizat în acest weekend. Prezentatoarea Ioana Enache de la Aleph News a fost filmată în timp ce asculta o manea și se distra pe cinste.

Ioana Enache, prezentatoarea Aleph News, primele declarații despre gafa facută

Într-un moment de publicitate, Ioana Enache, prezentatoarea Aleph News, a fost filmată în timp ce cânta și dansa pe o manea. Întrebată de jurnaliștii de la Pagina de Media cum a ajuns melodia pe post, prezentatoarea a spus: „Jurnalul era în acelaşi timp şi pe Aleph News şi pe Aleph Business. Mie mi s-a spus în cască de publicitate, pentru că e Aleph News a intrat publicitate, dar nimeni nu a ştiut că pe Business suntem live. Nu am ştiut până când a apărut clipul pe net”. 

Întrebată fiind cum de știa pe de rost versurile melodiei, Ioana Enache a spus:

„Ce s-a auzit este o variantă a unei piese noi lansate de Nicole Cherry. Nicole Cherry a lansat o piesă nouă, iar cineva a făcut o parodie pe ritm de manele (Luis Gabriel, Florine tale n. red). A fost o confuzie tehnică. Nimeni nu şi-a dat seama că suntem live şi, evident, nimeni nu a dorit să se ajungă aici. Ne-o asumăm, se mai întâmplă”, a mai spus Ioana Enache.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele