Video! George Buhnici vrea împăcare cu fetele cu celulită și le cere public scuze…

1
george buhnici

După furtuna sentimentală și ideatică generată de mini-inteviul lui Buhnici despre femeile cu celulită și vergeturi care vin pe plajă, acesta a apărut cu o reacție într-un videoclip pe canalul său de pe Youtube”.

 

Buhnici spune ca ”euforia” l-a făcut să jignească femeile cu celulită, deci, pare că îi e rușine și își cere scuze… sau oferă scuzele sale femeilor cu celulită.

Dincolo de gestul nobil, ”pe șleau” cum zice el, întrebarea este: George Buhnici crede că celulita e dizgrațioasă și își cere scuze să nu ajungă falit?

Oricum, pentru noi, românii, George e nociv când intră în zona de promovare publicitară, pe canalele sale, dar pare că face un test, adică un articol în care-și pune la contribuție mintea în mod analitic și critic. În schimb, el primește bani să promoveze un produs, ne zice că e bun, precum cardurile de la BCR, dar e clar că nu e așa de bun cum zice el pentru că el a primit bani de la ”producător” să spună ceva despre produs…

În aceeași oală sunt și ceilalți, blogeri, vlogeri, influenceri, oricum s-ar numi…

Dar cum să faci asta când primești mii de euro – zeci de mii – să promovezi produsul?!

Ăsta e motivul pentru care ar trebui să-și ”ceară scuze”, cum zice George, orice vloger/bloger care ia bani de la directorii de marketing exaltați și fără resurse, fără să spună publicului că postarea e pe bai.

Sigur, astea sunt speculații. Hai sa vedem ce zice George, dar nu George al lui BCR că nu mai primește bani de acolo!

„În urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni am primit acuzații și chiar amenințări dintre cele mai dure. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O s-o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără nicio experiență de viață, ca și când aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură.

 

Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe.

Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar puțin euforic, datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic. Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, încă mai procesez tot ce se întâmplă, dintr-o tentativă total neinspirată de umor am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie. Am jignit categorii întregi de oameni. Și am obținut, într-adevăr, un șoc. Dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.

Vezi și Buhnici, implicat în ultimii trei ani în afaceri de 3 milioane de euro

Vreau să îmi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am, și mai ales le-am, agresat prin limbaj, prin grobianism, și prin lipsă de politețe.

Așa cum ați aflat, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod care a făcut valuri pe internet.

 

În perioada următoare o să-mi reconsider prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat.

Am învățat foarte multe din această situație extremă”, a spus Buhnici.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele