VIDEO Imagini cu agresiunea gratuită și fără discernământ a jandarmilor împotriva protestatarilor pașnici

0

În ultimele ore au apărut noi imagini filmate cu telefonul mobil care surprind agresiunile gratuite și fără discernământ de vineri seară ale jandarmilor împotriva protestatarilor pașnici.

În înregistrarea de mai jos, doi scutieri îl trântesc pe un protestatar pașnic la pământ și îl lovesc cu bastoanele. Prietena băiatului intervine:

”Ți-a făcut ceva? Ce ți-a făcut?” Apoi, aceasta le arată degetul mijlociu celor doi jandarmi, care rămân înmărmuriți. Tânăra își ia prietenul de mână și pleacă. După câțiva pași, întorce capul și le strigă jandarmilor, al căror număr crescuse între timp:

”M..e, mă!”

Fără dubiu, cea mai tare fază pe care am văzut-o în ultimele 48 de ore a fost asta.Dacă nu sunt căsătoriți, sper s-o ceară cât mai repede.(Credits to Mircea. Full video: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2146801915344085&id=962483620442593)

Publicată de Vlad-Marko Tollea pe Duminică, 12 August 2018

Într-o altă înregistrare, un grup de jandarmi fugăresc un protestatar, fără ca acesta să fi fost agresiv. Injuriile proferate de forțele de ordine sunt de nereprodus. Mai mult, când alți oameni intervin de pe margine și îi întreabă pe jandarmi de ce procedează în acest mod agresiv, sunt loviți și înjurați la rândul lor.

 

Jandarm, alergând după un protestatar: ”Băga-mi-aș p… în mă-ta să-mi bag!”

Protestatar: ”Ce-ai, mă, cu mine?”

Jandarm, alergându-l din nou pe om: ”Futu-ți Cristosu mă-tii!”

O persoană căzută pe jos între doi jandarmi: ”Fără violență!”

Jandarm: ”Ridică-te!”

Persoana căzută pe jos (nu se vede de crengile copacilor) urlă: ”Auuuuu!”

Intervine o altă persoană: ”Arestează-i, frate, nu-i bate!”

”Uite cum dă-n ei”, exclamă persoana care filmează cu telefonul de la etajul unui bloc, văzând cum un jandarm tocmai îi aplică un șut între picioare unui tânăr)

”Ce dai, mă, în el așa?”, le strigă cineva jandarmilor (după acest moment în clip este inserată o filmare de la protestele din ianuarie 2012).

ATENTIE! LIMBAJ OBSCEN SI COMPORTAMEMT AGRESIV! Acesti derbedei care poarta uniforme si arme de foc sunt imaginea Ministerului de Interne al Romaniei! Acesti roboti cu doi neuroni sunt platiti din banii publici sa apere drepturile si libertatile cetatenilor! Priviti si ascultati cu atentie – JANDARMERIA ROMANA! ✌

Publicată de Daniel Nicolăină pe Sâmbătă, 11 August 2018

Imaginile de mai jos arată reversul medaliei: un protestatar agresiv. Este surprinsă o coloană de scutieri care sunt huiduți de oameni. La un moment dat, un protestatar aruncă cu un obiect în jandarmi, iar doi dintre aceștia îl aleargă și îl prind. Jandarmii se împiedică însă de un gărduleț și îl scapă pe protestatar. Acesta aleargă câțiva metri, după care se întoarce și îl lovește cu piciorul pe unul dintre cei doi.

Publicată de Ana Cătălina pe Vineri, 10 August 2018

 

Citește și 19 protestatari bătuți de jandarmi au făcut plângere penală până în acest moment la Parchetul militar

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele