Video: Mama lui Costel Alexe a cumpărat o casă în Iași construită pe un teren concesionat de un primar PNL

1
costel alexe
- Reclama -

Mama lui Costel Alexe, președintele liberal al Consiliului Județean Iași, a cumpărat în acest an o casă construită pe un teren concesionat de un primar PNL, în comuna Aroneanu, transmite publicația Reporter de Iași. Casă de 100 mp apărută ca ”peste noapte”.

 

Ziariștii scriu că adevăratul concesionar al terenului primăriei, Sorinel Isarie, apare fictiv că a construit casa, deși aceasta a fost ridicată de familia Alexe. Fără acest artificiu ilegal, pe baza unei procuri notariale, Maria Alexe nu putea intra în posesia terenului, pentru că acesta era al Primăriei Aroneanu și trebuia scos la licitație.

Malul lacului Aroneanu – o zonă locuită de VIP-urile locale, a devenit o afacere proprie a familiei Alexe. Aici au case toți frații, iar acum și mama: sunt 4 case și cinci terenuri concesionate de la Primărie.

Citește tot articolul pe Reporter IS

- Reclama -

Mama Maria a intrat în posesia terenului și a vilei la capătul unei scamatorii la limita legalității. Pământul a aparținut Primăriei Aroneanu, fief PNL, și a ajuns la Maria Alexe prin intermediul ginerelui său.

 

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele