Vîlceanu: Dacă în urma discuţiilor, Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, şi-o va da

1
dan vilceanu

ecretarul general al PNL, Dan Vîlceanu a declarat, vineri, că dacă în urma discuţiilor din partid privind convocarea unui Congres, Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, şi-o va da.

 

”Nu am primit nicio solicitare de convocare a unui Birou Executiv, astăzi, eu am văzut numai ştiri pe surse, nu am văzut nicio declaraţie oficială”, a spus el, confirmând că i s-a cerut lui Florin Cîţu să facă un pas în spate.

”Da, v-am spus, am avut o discuţie în care asta i s-a cerut, în caz contrar, urmând a fi demarată o procedură. Preşedintele PNL a spus, ok, oamenii au spus partea voastră de adevăr, trebui să afle şi partea mea de adevăr”, a afirmat Vâlceanu, întrebat dacă i s-a cerut lui Florin Cîţu să facă un pas în spate, în discuţia de joi seară, el precizând că liderul PNL a cerut o explicaţie, să îi spună care ar fi nemulţumirile, iar aceştia i-au reproşat că nu a început programul Anghel Saligny.

”Evident că, dacă în urma discuţiilor, Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, o va face”, a spus Dan Vîlceanu, la sediul PNL, precizând că în calitate de secretar general al PNL va pune în aplicare toate solicitările statutare.

”Şi eu pot să cer demiterea publică a oricărui alt coleg, asta nu înseamnă că acel coleg trebuie să îşi dea demisia”, a afirmat Vîlceanu, despre anunţul făcut de unele filiale privind un Congres pentru schimbarea actualului preşedinte.

Nicușor Dan: un spital multifuncțional va fi construit în Sectorul 5

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele