Viorel Moldovan, despre cazul Mangia: „O situație dezgustătoare. Dezamăgire și scârbă!” (AUDIO)

1

Fostul atacant al Generației de Aur a vorbit în direct la Sport Total FM despre declinul fotbalului românesc, dar și despre acuzațiile de hărțuire sexuală aduse antrenorului Devis Mangia la Universitatea Craiova.

Viorel Moldovan spune că a auzit zvonuri încă din perioada când tehnicianul italian antrena la Craiova, dar nu a știut nimic concret. De asemenea, el spune că situația îi provoacă dezamăgire și scârbă:

Nu sunt șocat, nu mă mai șochează nimic. Să spun sincer, zvonuri, rumori, am auzit și eu de foarte mult timp, dar știți cum e, zvonuri… Am citit ce a declarat mama lui Răzvan Popa, vă dați seama, o situație foarte dificil pentru toată familia, pentru băiat în primul rând. Rumori am auzit, dar alte aspecte nu știu să le comentez, mă indispun și sper să rezolve ei ce au de rezolvat acolo. N-am avut probleme de genul ăsta în cariera de sportiv. Pentru mine e o situație dezgustătoare și nu aș vrea să spun altceva. Dezamăgire și scârbă“, a declarat Viorel Moldovan la Sport Total FM.

Devis Mangia a negat acuzațiile

După ce a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, din cauza presupusului comportament deviant, Devis Mangia a negat acuzațiile:

„În legătură cu știrea apărută în presa din Malta, este de datoria mea să specific faptul că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, o conduită care să afecteze integritatea personală sau sexuală a unei persoane, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației.

Acestea sunt știri false și nefondate, care dăunează grav demnității și reputației profesionale”, a declarat antrenorul peninsular.

Întreaga discuție poate fi ascultată mai jos, lângă link-ul spre articolul original:

https://sptfm.ro/viorel-moldovan-despre-cazul-managia-zvonuri-am-auzit-de-foarte-mult-timp-e-o-situatie-dezgustatoare-dezamagire-si-scarba/

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele