Viorica Dăncilă este tentată de demisie

0

Viorica Dăncilă se pare că este mai puţin reyistentă decât Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose şi ar vrea să plece din fruntea Guvernului mai devreme de şase luni, atât cât au rezistat predecesorii săi.

Au existat câteva zvonuri, iar acum sursele G4Media.ro indică un divorț prematur Dăncilă – Dragnea: ”Viorica Dăncilă ar vrea să revină la Parlamentul European. Ea vrea să se retragă din fruntea Guvernului pentru că Liviu Dragnea face presiuni asupra ei să adopte o ordonanță de urgență pe justiție, dar Dăncilă ar ezita să facă această mișcare din cauza consecințelor politice la nivel internațional.Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze din funcţia de prim-ministru şi i-a transmis lui Liviu Dragnea intenţia sa, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate conducerii PSD. Pe de altă parte, Dragnea le-a spus duminică preşedinţilor de filiale judeţene ale patidului că vrea să organizeze în luna mai la Bucureşti un miting de un milion de persoane în sprijinul guvernului PSD şi al măsurilor de îngenunchere a justiţiei”.

Dacă lucrurile prind contur, e puțin probabil ca președintele Iohannis să mai desemneze un premier din partea PSD, asta în cazul în care Liviu Dragnea ar mai intenționa să propună unul.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele