Viorica Dăncilă se pregătește de preluarea președinției României de la 1 ianuarie 2019

0

Nu se încheie ziua până nu gafează Viorica. Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă la debutul ședinței de guvern de vineri în care le-a prezentat colegilor un rezumat al discuțiilor pe care le-a avut cu oficialii de la Lisabona, în cadrul vizitei pe care a efectuat-o joi în Portugalia. Dăncilă a spus că a vorbit cu aceștia despre ”preluarea președinției României la 1 ianuarie 2019” în loc de ”preluarea președinției Consiliul Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019”.

Dăncilă s-a întâlnit joi cu președintele Republicii Portugheze, Marcelo Rebelo de Sousa, dar și cu premierul Antonio Costa. ”Pe agenda discuțiilor s-au aflat și probleme legate de cooperare europeană, despre preluarea președinției României la 1 ianuarie 2019… la Uniunea .. la Consiliul Uniunii Europene, despre doasare comune aflate pe agendă”,a spus Dăncilă despre întrevederea cu premierul portughez.

Citește și Presa elevețiană despre Dăncilă:”A strălucit prin totala ei subordonare șefului, dar și printr-o incompetenţă incredibilă

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele