Viorica Dăncilă și oamenii lui Meleșcanu au concediat toții ”Tăriceniștii”

0

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat joi din funcție mai mulți secretari de stat din ALDE. Toți cei eliberați de premier sunt considerați oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu. În executiv au fost însă păstrați membri ALDE, aflați e poziții de secretar de stat, care au trecut în tabăra puciștilor din partid. Printre aceştia se numără şi Andreea Lambru, secretarul adjunct al Guvernului.

Doar trei dintre secretarii de stat ai ALDE au fost eliberaţi din funcţie de către prim-ministru fără să solicite acest lucru. Aceştia sunt Maria Magdalena Grigore, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, Silviu-Dănuţi Măcuţă, secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării şi Cezar Caleap, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Alţi şase secretari de stat, printre care şi Andreea Lambru, secretar adjunct al Guvernului, au fost eliberaţi din funcţiile pe care le deţineau în Executiv, la cerere.

Citește și Meleșcanu crede că Tăriceanu se comportă ca în ”banana land”

Prin urmare, Eleodor-Mihai Mandreş a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor, Ionel Muscalu din cea de secretar de stat la Ministerul Muncii, Iulian Octavian Stana din cea de secretar de stat la Ministerul Mediului.

Tot la solicitarea lor au fost eliberaţi posturi şi Adrian Vlad Chiotan din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi şi Petre Ionel din cea de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele