Viorica de la Clejani a slăbit foarte mult. Ipostaza îngrijorătoare în care a fost pozată de paparazzi

0

Viorica Clejani a fost fotografiată după ce a slăbit foarte mult în ultima vreme. Cântăreața și Ioniță de la Clejani au fost surprinși pe stradă, când ieșeau dintr-o clinică.

Click scrie că paparazzi publicației i-au surprins pe cei doi când ieșeau dintr-o clinică privată din zona Băneasa. În imagini, Viorica de la Clejani pare foarte schimbată după ce a topit mai multe kilograme.

Vedeta poartă un tricou negru, pantaloni largi în aceeași culoare și o pălărie de paie pe cap. La un moment dat, aceasta citește de pe niște foi, cu care a ieșit din clinica medicală, în timp ce vorbește la telefon.

Dietă Viorica de la Clejani. Cum a slăbit | DCNews

Cum a fost pozată Viorica de la Clejani de paparazzi

Viorica de la Clejani pare agitată, la fel și soțul ei. Nu se știe dacă au această stare din cauza misteriosului plic sau pentru că sunt urmăriți îndeaproape de fotoreporterii publicației citate.

În trecut, Viorica spunea că a ținut diete drastice și chiar s-a înfometat pentru a ajunge la forma de altă dată. Mereu o femeie frumoasă și apeciată atât pentru naturalețea, cât și pentru talentul său, Viorica ar încerca de multă vreme să slăbească.

Mai exact, de patru ani. La momentul când a început regimul drastic, Viorica de la Clejani mărturisea că a urmat diete drastice, a băut sucuri din legume și s-a înfometat. Probabil artista și-a făcut analizele pentru a afla cum a afectat-o stilul de viață dur, mai ales că a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că o doare ficatul.

”Singura mea legumă preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat. Mă culcam nemâncată! Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, spunea Viorica de la Clejani recent.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele