Viorica și Olguța îl acuză, indirect, pe Klaus că umblă cu minciuni în comunicate

0
KLAUS-IOHANNIS-Legea-reducerea-normei-profesori-vechime-25-ani

Una vorbim, alta comunicăm, asta este, pe scurt, concluzia întâlnirii dintre președintele Klaus Iohannis – premierul Viorica Dancilă și ministrul Olguța Vasilescu.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat referitor la comunicatul Administraţiei prezidenţiale după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis, că a fost uimită de conţinutul acestuia şi aşteaptă ca preşedintele să arate stenogramele întâlnirii: “Sincer, sunt uimită. Am văzut comunicatul domnului preşedinte, eu sunt uimită de acel comunicat, dar nu vreau să fim în postura de a crede ceea ce a scris domnul preşedinte în comunicat sau ceea ce spun eu. Cred că cel mai bine ar fi ca domnul preşedinte să arate stenogramele întâlnirii şi atunci ne-am edifica toţi. Eu nu pot să îmi permit să spun despre cineva că minte, dar lucrurile nu au stat aşa cum este în comunicat”.

Citește și:”Legea salarizării se află în contradicție cu principiile egalității și predictibilității”

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că nu este nicio legătură între comunicat şi ceea ce s-a discutat de fapt: „Discuţiile care au avut loc la Cotroceni nu prea au avut nicio legătură cu ceea ce s-a comunicat, ceea ce mă face să cred că a fost scris înainte. Am adus în atenţia preşedintelui faptul că legea salarizării se aplică etapizat. Nu ni s-a reproşat faptul că legea nu ar fi predictibilă, pentru că i-am fi explicat aceste lucruri”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele