UPDATE: ”Vizite” ale DNA Sindicatului Liber din Metrou și la Rădoi acasă

0

Preşedintele Sindicatului Liber din Metrou, Ion Rădoi, a fost adus, miercuri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat într-un dosar privind fapte de corupţie din perioada 2018 – 2021, au informat.

 

UPDATE: Surse judiciare au precizat pentru presă că percheziţii au loc şi la sediul Sindicatului Liber din Metrou, dar şi la locuinţa liderul Ion Rădoi.

Potrivit unui comunicat al DNA procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 – 2021.

DNA a mers și la Primăria Sectorului 3 şi la Primăria Sectorului 5.

“Miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituţii publice”, se precizează în comunicat.

Știre inițială

DNA efectuează 17 percheziții, miercuri dimineață, la mai multe locații din Capitală, printre care și la sediul Sindicatului Liber din Metrou, dar și la reședința președintelui Ion Rădoi, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

 

Perchezițiile vin după ce Ministerul Transporturilor și Metrorex au evacuat spațiile comerciale controlate de sindicat de la metroul din Capitală.

Vezi și Caracatița Rădoi și banii Metrorex

Vezi și Drulă nu mai lasă sindicatul lui Rădoi la ședințele Consiliului de Administraţie al Metrorex

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele