Vlad Voiculescu propune referendum în Alianța USR PLUS

0

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria București, propune un referendum intern al organizațiilor de București ale USR și PLUS pentru stabilirea metodei de determinare a candidatului Alianșei USR – PLUS la Primăria București.

 

Voiculescu arată într-o postare pe Facebook că Nicușor Dan susține în continuare ideea unui sondaj de opinie în București pentru desemnarea candidatului, în timp ce el vrea alegeri primare.

”Mâine la ședința Birourilor Naționale reunite ale USR și PLUS sper să ajungem la o soluție pentru a avea o singură echipă a Alianței, așa cum am propus. Dacă nu se va ajunge la o concluzie, voi propune să facem ceea ce fac partidele moderne și curate întotdeauna când nu reușesc să ajungă la înțelegere: apelează la voința membrilor”, a scris Voiculescu duminică noaptea pe Facebook.

Candidatul PLUS mai susține că i-a propus lui Nicușor Dan să semneze un protocol politic în care să fie stabilite ariile de responsabilitate ale fiecăruia în tandem, indiferent dacă va ocupa funcția de primar sau viceprimar, dar candidatul USR ar fi refuzat ”în acest moment”.

Citește și: Vlad Voiculescu va depune plângere penală împotriva Companiei de Iluminat Public

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele