Weekend Sessions continuă pe 11 și 12 septembrie la Grădina Botanică din București

0
Weekend Sessions Botanica
Weekend Sessions Botanica

De mâine, peste 50 de artiști independenți vor urca pe scenă. Vizitatorii sunt așteptați la degustări gourmet însoțite de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative & indie, sesiuni de poezie și lectură, proiecții pe pajiște. La eveniment, Vandoor propune celor prezenți o ”raritate”, un Hospitality Specialist.

 

Calendarul de toamnă al Weekend Sessions: 4 – 5 septembrie, 11 – 12 septembrie, 18 – 19 septembrie, 25 – 26 septembrie, cu program de la 16.00 la 21.00.

Timp de 4 weekenduri, Weekend Sessions la Grădina Botanică prezintă artiști independenți și reunește antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro în cadrul unui program de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, dar și sesiuni de poezie și proiecții de film într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.

Citește despre Grădina Botanică are weekenduri de muzică, poezie și gustări sănătoase

11 -12 septembrie zeci de artiști și un Paul Sfirlea, Hospitality Specialist

Zeci de artiști independenți vor fi prezenți la evenimentul din Grădină, unul dintre aceștia este o ”raritate” în România: Paul Sfirlea, Hospitality Specialist.

Paul Sfirlea, Hospitality Specialist
Paul Sfirlea, Hospitality Specialist

”Paul va arăta măiestria şi ne face cele mai savuroase şi arătoase cocktailuri cu siropuri naturale secuieşti. Suntem nerăbdători să ne relaxăm în iarbă, să ascultăm muzica live şi să ne răsfățăm cu un cocktail” a declarat pe pagina de Facebook, Remus Vesler, manager Vandoor.

Printre artiștii prezenți sâmbătă și duminică se numără: Ana Dubyk & Sian Brie, jazz, Duo Kitharsis, duo chitară clasică, Dov Meraki, jazz groove, Hot Club de Bucharest, jazz manouche, Light Quintet, muzică clasică, Cristina Lupu & Florin Serban, jazz&blues, The Undercurrents, Bucharest Sax Quartet – BSQ.

”Evenimentul transformă aproape 5000 de metri pătrați din inima Grădinii Botanice într-un spațiu multivalent, unde să mergi la o primă întâlnire sau să iți lași copii să se joace în iarba în timp ce asculți un concert sau să te vezi relaxat cu colegii de la birou pentru că nu i-ai mai văzut demult” declară organizatorii.

În săptămânile precedente, cei prezenți au venit ”utilați” cu pături sau șezlonguri comode . La fiecare ediție locurile sunt limitate la 500 de persoane pe zi.

Vezi și Vandoor, camionul cu produse tradiționale secuiești prezent la The Ark de Crăciun

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele