Wizz Air are la vânzare 8,8 milioane de locuri pe rutele sale din România

0

Wizz Air a transportat 28 de milioane de pasageri, a integrat 14 aeronave noi  și a comandat 146 de aeronave Airbus în 2017.

Wizz Air a ajuns la 88 de aeronave, 27 de baze în 15 țări și intenționează să adauge 100 de noi rute și șapte aeroporturi în rețeaua operată de companie, care, astfel, are aproape 600 de rute către 145 de destinaţii în 44 de ţări.

Un alt punct de referinţă al acestui an a fost şi faptul că Wizz Air a semnat cea mai mare comandă de aeronave cu Airbus pentru achiziţionarea în viitor a încă 146 de aeronave Airbus din familia A320neo.

Tot anul trecut, cei de la Wizz Air au crescut dimensiunea bagajelor gratuite cu 50%, a îmbunătăţit platformele sale online, inclusiv website-ul, cu tehnologii de ultimă oră şi aplicaţia Wizz pentru dispozitive mobile și a lansat produse precum Fare Lock, Flexible Travel Partner pentru a oferi şi mai multă flexibilitate pasagerilor frecvenți.

6,8 milioane de pasageri în România

În 2017, Wizz Air a transportat peste 6,8 milioane de pasageri în și din România pe rutele sale, ceea ce reprezintă o creștere cu 28% față de anul precedent. Compania a lansat 17 noi rute din România și și-a extins bazele din Cluj-Napoca și Craiova adăugând două aeronave suplimentare și creând astfel peste 70 de locuri de muncă directe în cadrul companiei.

În 2018, Wizz Air va avea 8,8 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din România, cu 16% mai mult decât anul trecut. După expansiunea deja anunţată pentru operaţiunile din România, Wizz Air va avea alocate 24 de aeronave la cele şase baze, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara, iar numărul de angajaţi orientaţi către pasageri va ajunge la peste 950.

Compania oferă, de asemenea, zboruri la costuri reduse din Constanţa, Satu–Mare, Suceava şi Tîrgu Mureş. În prezent, reţeaua Wizz Air din România este formată din 143 de rute, inclusiv zborul intern Bucureşti – Cluj-Napoca.

De asemenea, Wizz Air a anunțat că va aloca a 10-a aeronavă la Aeroportul Otopeni în iunie. Extinderea flotei va permite companiei să lanseze trei noi rute din România spre Atena, Goteborg și Nisa.

Sursa: Wizz Air are la vânzare 8,8 milioane de locuri pe rutele sale din România

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele