Wizz Air, extindere de 2 miliarde de dolari în Europa, cu 21 de noi aeronave

0

Wizz Air lansează o operațiune de extindere de mari dimensiuni în Europa. Astfel, în următoarele 17 săptămâni, 21 de aeronave vor fi alocate bazelor sale, sprijinind suplimentarea a 700 de zboruri săptămânale și începerea a 70 de noi rute.

De asemenea, patru destinații noi – Atena, Tallinn, Harkov, Viena – vor fi inaugurate până la jumătatea lunii iulie, odată cu deschiderea unei noi baze vest – europene în capitala austriacă. Expansiunea WIZZ în 2018 reprezintă o investiție de peste 2 miliarde de dolari în 11 baze din Marea Britanie, Austria, Polonia, Ucraina, Ungaria, România și Georgia.

Astăzi, Wizz oferă 20% reducere pentru toate zborurile programate până la 31 mai, pentru rezervările efectuate astăzi, 13 martie, până la miezul nopții.

Expansiunea începe săptămâna asta

Compania își începe expansiunea din 2018 în această săptămână, cu sosirea unui nou nou Airbus A320, a 11-a aeronavă alocată bazei din capitala Ungariei, care coincide cu lansarea unei noi rute spre Stavanger, Norvegia.

„Astăzi începem cea mai mare fază de expansiune de până acum din istoria Wizz. Cele 70 de noi rute care vor începe în următoarele 17 săptămâni vor contribui la oportunitățile de călătorie disponibile oferite de Wizz Air. În plus, vor stimula legăturile de afaceri și economiile comunităților pe care le deservim”, spune Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air.

Wizz Air va angaja între martie și iulie 2018, 700 de profesioniști în aviație de 15 naționalități diferite.

Sursa: Wizz Air, extindere de 2 miliarde de dolari în Europa, cu 21 de noi aeronave

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele