Wizz Air lansează o rută nouă de la București către Santander

0

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, anunță lansarea unei noi rute ce va conecta începând din data de 23 aprilie 2019 orașele București și Santander.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în programul de vară, în zilele de marți și sâmbătă. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 99 lei/19.99 euro, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Santander este o destinație populară la Oceanul Atlantic, care oferă oportunități de petrecere a timpului liber pentru toată lumea. Cei care doresc să se relaxeze la soare se pot bucura de plajele și barurile locale, în timp ce alți turiști, aflați în căutarea patrimoniului cultural al zonei, pot vizita numeroasele muzee și catedrale care reprezintă istoria bogată a regiunii.

Această nouă destinație spre Spania din București devine cea de-a noua după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife și Zaragoza. Orașul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinație din capitală și a 145-a din rețeaua Wizz Air.

Primul zbor Wizz Air de la București a început în 2007, iar de atunci compania a devenit cel mai important transportator aerian din România. În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre București, ceea ce reprezintă o creștere de 14,1% de la an la an. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de muncă în industriile asociate.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 105 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 26 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 44 de ţări.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele