Wizz Air se alătură campaniei de reducere a numărului de pasageri indisciplinați

0
- Reclama -

Wizz Air s-a alăturat campaniei ”Not on my Flight”, o nouă campanie lansată de Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (EASA), pentru a reduce numărul de pasageri indisciplinați pe toate zborurile europene și pentru a proteja dreptul pasagerilor la o experiență pașnică de călătorie.

Operarea în bune condiții a unor zboruri în Uniunea Europeană este perturbată de pasagerii care manifestă un comportament necivilizat. Cel puțin 70% din aceste incidente implică o anumită formă de agresiune. Deși numărul incidentelor de pe zborurile Wizz Air a fost constant în ultimii ani datorită regulilor stricte ale companiei aeriene și a echipajului bine pregătit, în 2018, industria aviatică a înregistrat o creștere a comportamentului indisciplinat de 34% față de 2017.

Chiar dacă numărul pasagerilor indisciplinați este foarte mic având în vedere numărul total de persoane care călătoresc cu avionul, efectul acțiunilor acestora poate avea un impact disproporționat atât asupra funcționării fără probleme a zborului, cât și asupra celorlalți pasageri. Comportamentul neadecvat, cum ar fi consumul excesiv de alcool și intoxicația cu alcool, fumatul în toaletă, violența verbală sau fizică față de echipaj sau de alți pasageri sau nerespectarea instrucțiunilor echipajului, crează un risc inutil pentru funcționarea normală a unui zbor prin distragerea echipajului și poate duce, de asemenea, la întârzieri semnificative.

Ca unul dintre cei mai importanți transportatori aerieni europeni, siguranța și securitatea au fost întotdeauna principala prioritate pentru Wizz Air. Compania aeriană are una dintre cele mai tinere și mai moderne flote din lume, vârsta medie a celor 112 avioane Airbus A320 și A321 fiind de 4,6 ani. Compania aeriană are, de asemenea, toleranță zero pentru comportamentul abuziv față de pasagerii săi și de cei peste 4.500 de membri ai personalului. Echipajul Wizz Air dedicat și pregătit din punct de vedere profesional se ocupă în mod eficient de pasagerii indisciplinați, în conformitate cu pregătirile lor recente. Wizz Air colaborează îndeaproape cu autoritățile locale în ceea ce privește pasagerii indisciplinați.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 112 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 146 de destinaţii din 44 de ţări.

- Reclama -

Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, și Airbus A321, cu 230/239 de locuri.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele