Zamfir (ALDE), șocat de rezultatul obținut în alegeri, dar veninos

0

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat că este ”şocat” de rezultatul obţinut de formaţiunea sa la alegerile de duminică, apreciind că ALDE a fost o ”victimă colaterală”.

”Pe mine, personal, da, m-a şocat foarte tare, pentru că eu în ALDE alături de colegii mei am ales un drum, am spus că vrem să facem legi împotriva abuzurilor, să-i apărăm pe oameni de abuzuri. Sigur că sunt şocat când constat că acel slogan obscen împotriva PSD-ului ne-a atins şi pe noi, suntem victime colaterale şi iată, acel slogan a fost cu mult mai puternic decât ceea ce vrem noi să facem şi anume să-i apărăm pe oameni de abuzuri, dar românii au întotdeauna dreptate atunci când votează”, a declarat daniel Zamfir la RFI.

Acesta afirmă că românul are memorie scurtă şi că a contat mai mult ura faţă de un om care a fost demonizat. ”Mi-e greu să identific acţiuni în favoarea oamenilor ale celor de la PNL, de exemplu (…). Probabil că funcţionează şi vorba aceea că românul are memorie scurtă, probabil că n-a fost bine nici mărirea salariilor, nici climatul economic, despre care mulţi oameni de afaceri vorbesc că este unul favorabil, probabil toate lucrurile astea sunt nesemnificative. A contat foarte tare ura şi reacţia multor oameni împotriva unui om care a fost demonizat şi iată, se decontează acest lucru”, a mai sus Zamfir.

Senatorul ALDE consideră că Diaspora a dat tonul: ”Acolo, în Diaspora, lucrurile sunt întotdeauna iată, se pare, într-o direcţie. Până la urmă şi acel slogan obscen tot în Diaspora s-a născut. Se pare că Diaspora a dat tonul”.

Citește și: FMI ne analizează economia timp de două săptămâni

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele