Volodimir Zelensky cere ONU o anchetă: „Agresorul trebuie oprit”

1

Volodimir Zelensky a susținut un discurs astăzi și a cerut Organizației Națiunilor Unite să oprească masacrul din Ucraina.

Zelensky, discurs pentru ONU: „Națiunile Unite ar putea fi închise. Trebuie să acționați imediat”

„Țările se vor putea baza doar pe puterea propriilor arme și nu pe puterea legislațiilor internaționale. Națiunile Unite ar putea fi închise. Trebuie să acționați imediat. Carta ONU trebuie repusă imediat. Agresorul trebuie tras la răspundere imediat. Masacre din Libia, ar fi trebuit oprite de multe ori. Dacă tirania ar fi primit un răspuns așa cum l-am dat noi, tirania nu ar mai fi existat. dar lumea s-a uoitat și nu a vrut să vadă nici ocuparea Crimeeiii și nici cum Rusia s-a oprit pentru alte războaie. Trebuie să fie judecați pentru crime de război în Ucraina toți cei care au dat ordine de crimă în Ucraina. Vreau să le aduc aminte diplomaților ruși că nu au fost trași la răspundere pentru crimele din al doilea război. Propun o conferință internațională ca să ne dăm seama cum să reformăm sistemul global de securitate.

Nu mai pot să fie excepții sau privilegii, toți trebuie să fie egali. Puterea păcii trebuie să devină domininantă. Ucraina este gata să ofere o platformă pentru noul sistem actualizat de securitate, la fel ca și biroul de la Geneva. La Kiev puteam spă avem un birou pentru protecția păcii.

I-am ajutat pe toți. Nu toată lumea credea că ajutorul va veni, de aceea Ucraina are dreptul moral să propună o startegie de securitate globală. Ucraina are nevoie de pace, Europa are nevoie de pace. Lumea are nevoie de pace”

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele