Zmeura de aur pentru rușinile cinematografice din 2018

0

Filmul “Gotti”, un răsunător eşec de casă, cu John Travolta în rolul principal, şi preşedintele american Donald Trump au fost nominalizaţi la premiile Zmeura de Aur, luni, după un an 2018 despre care organizatorii acestei gale insolite spun că a fost “plin de dezastre”, atât pe marile ecrane, cât şi în afara acestora, informează Reuters.

“Holmes & Watson”, noua comedie din franciza “Sherlock Holmes”, a primit şase nominalizări, inclusiv pentru protagoniştii ei, Will Ferrell şi John C. Reilly, despre care organizatorii Razzie Awards au spus că “au distrus două dintre cele mai iubite personaje ale literaturii”.

Gala Zmeura de Aur, creată în 1980, premiază cele mai slabe interpretări şi producţii cinematografice, dorindu-se a fi un fel de antidot amuzant al ceremoniei de decernare a premiilor Oscar. Nominalizările de la Zmeura de Aur au fost anunţate cu o zi înainte de anunţarea nominalizărilor la Oscar, cele mai prestigioase premii din cinematografia americană, ce vor fi dezvăluite marţi de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS).

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele