UPDATE: 1.800 de ploieșteni s-au vaccinat anti-COVID-19

0
Maraton vaccinare “Ilie Oană” Ploiești
Maraton vaccinare “Ilie Oană” Ploiești

Aproape 3.000 de persoane au fost imunizate în cadrul maratonului vaccinării anti-COVID-19 de la Ploieşti organizat pe Stadionul ”Ilie Oană” şi care a început vineri după-amiază şi se încheie duminică, la ora 20,00.

Potrivit datelor comunicate duminică de Primăria Ploieşti, până în prezent au fost vaccinate 2.882 de persoane.

 

Știre inițială

1.800 de persoane s-au vaccinat anti-COVID-19 în cadrul maratonului care a început vineri după-amiază pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, dozele de vaccin fiind suplimentate.

 

Primăria Ploiești
Primăria Ploiești

Potrivit datelor comunicate, sâmbătă, de Primăria Ploieşti, până la ora 15,00, au fost imunizate cu serul de la Pfizer 1.800 de persoane, dozele de vaccin fiind suplimentate cu 378 de bucăţi, urmând să mai fi aduse şi altele dacă va fi necesar.

Campania de vaccinare organizată sub motto-ul „Start către o viaţă normală” a început vineri, la ora 14,00, şi se derulează non-stop până duminică, ora 20,00.

Astfel, pe stadionul „Ilie Oană” funcţionează 6 fluxuri de vaccinare pe timpul zilei şi două fluxuri noaptea.

Maratonul de vaccinare din București s-a încheiat cu peste 20 de mii de persoane vaccinate

Maratonul Vaccinării permite celor care doresc să se imunizeze să se adreseze, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare deschise în incinta stadionului.

Intrarea la centrul de vaccinare de la stadionul „Ilie Oană” se face de pe strada Alexandru Vlahuţă, peluza I.

În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spaţiile de aşteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.

„În cadrul ‘Maratonului Vaccinării’ de la Ploieşti vor fi implicaţi, în desfăşurarea în condiţii sigure a procesului de vaccinare, 22 de medici, 22 de registratori şi 44 de asistenţi medicali. Totodată, în urma discuţiilor purtate de executivul municipiului Ploieşti cu dr. Simona Schnelbach (n.r. reprezentant al Colegiului Medicilor Prahova), s-a stabilit că, pentru susţinerea eficientă a acestei campanii de vaccinare, vor fi prezenţi, la centrul deschis pe stadionul ‘Ilie Oană’, şi 5 medici voluntari, precum şi studenţi voluntari din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucureşti”, a anunţat anterior Primăria Ploieşti.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele