10.100 de persoane s-au înscris în programul “Testăm pentru Bucureşti”

0

Un număr de 10.100 de persoane s-au înscris în programul “Testăm pentru Bucureşti”, în cadrul căruia 11.000 de cetăţeni pot beneficia de o testare gratuită de tip Real Time PCR, pentru a afla dacă sunt infectate cu noul coronavirus, a declarat miercuri directorul general al ASSMB, Vasile Apostol.

“Mai sunt 900 de locuri. Vă informez că, din perspectiva afiliaţilor, ieri s-au mai afiliat trei unităţi private pe lângă cele nouă care erau, la acest moment avem 12 unităţi afiliate publice şi private, autorizate de către Ministerul Sănătăţii, cu 39 de puncte de recoltare. Colegii mei începând de ieri au început să programeze. Ieri au mers la testare 154 de persoane (…).

Fac un apel către cei care s-au înregistrat, cei care au solicitat acest sprijin, să cadă cu colegii mei la un consens asupra programării. Ştim cu toţii că suntem ocupaţi, avem program, însă şi afiliaţii noştri au un program (…), dacă ne-am înregistrat, să şi mergem. În prima zi, nu e un reproş, din 400 de persoane sunate spre a fi programate, doar 154 au mers”, a spus Vasile Apostol, într-un clip video postat pe pagina de Facebook a primarului general, Gabriela Firea.

Citește și: România a atras 3,3 miliarde euro de pe pieţele externe de capital

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele