Parteneriat pentru rate fără dobândă pentru piese și servicii auto

0

AutoEco.ro și Banca Transilvania au încheiat un parteneriat prin care orice achiziție de pe AutoEco.ro și manopera pentru serviciile de reparații auto în service-ul asociat poate fi plătită în rate fără dobândă.

„Încă de la introducerea achizițiilor în rate fără dobândă cu cardul de cumpărături STAR, am văzut un interes imediat pentru acest produs, fapt care a contribuit și la o schimbare benefică în comportamentul de cumpărare al clienților AutoEco.ro. Pentru că acum au și opțiunea de a plăti în rate fără dobândă, șoferii sunt mai dispuși să investească în piese auto și servicii de reparații ale mașinilor pe care le dețin atunci când acestea sunt necesare, fără presiunea imediată a costurilor.

De regulă, șoferii românii tind să amâne anumite achiziții importante, dar mai costisitoare, dacă acestea nu sunt urgente”, spune Costin Stan, CEO AutoEco.ro.

În prezent, cardul STAR este utilizat în 24% din totalul plăților online făcute pe AutoEco.ro. În primul an de la introducerea plății cu cardul STAR, aproximativ 45% din achizițiile online de pe AutoEco.ro vor fi achitate cu acesta.

Citește mai multe detalii pe News4IT.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele