2 etape de relaxare: prima etapă de la 1 iunie, a doua etapă de la 1 august

Neversea şi Untold: ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august

0

Premierul Florin Cîţu, care face, joi, o vizită la Constanţa, a afirmat că s-a dus pentru a pregăti cât mai bine sezonul estival. Premierul vrea ca sezonul să fie ”de succes”, dar şi sigur.

 

”Am venit special aici pentru că vreau să prgătim cât mai bine acest sezon estival ”, a declaratm joi, la Constanţa premierul Florin Cîţu.

Prim ministrul vrea ca autorităţile şi operatorii economici să lucreze împreună pentru a avea un sezon estival ”de succes”, dar sigur.

”E important ca, după un an de pandemie, vreau să arătăm că putem deschide în siguranţă sezonul estival. După discuţia de astăazi avem câteva soluţii interesante şi avem susţinerea industriei şi pentru campania de vaccinare”, a mai declarat premierul.

”Am vorbit de propuneri pentru Comitetul ministerial de mâine, care vizează industria turismului. Unele sunt prezentate în spaţiul public – să putem fi pe plajă fără mască, în restaurant cu capacitate maximă în anumite condiţii. Din partea industriei am primit propuneri şi soluţii foarte bune pe care le punem în discuţia comitetului interministeriel”, a adăugat acesta.

Vezi și Cîțu vorbește despre relaxare și vaccinare fără programare

Acesta anunţă 2 etape de relaxare a măsurilor – prima etapă de la 1 iunie, a doua etapă de la 1 august.

”Mă bucură susţinerea reprezentanţilor industriei pentru campanie de vaccinare”, a mai afirmat premierul.

Acesta a anunţat că există consens şi, de la 1 iunie, masca nu va mai fi obligatorie pe plajă.

Marile festivaluri, după 1 august

Despre Neversea şi Untold, premierul a spus că vor putea ava loc în acest an în anumite condiții:

”Eu aşa sper şi eu aşa vreau, dar ele nu cred  că pot avea loc de la 1 iunie, cred că este vorba despre o fază ulterioară. Când vorbim despre aceste evenimente mari ar trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele