222 de cazuri de coronavirus confirmate, 19 persoane vindecate

0
- Reclama -

Numărul total al îmbolnăvirilor de coronavirus, în România, a ajuns la 222, fiind înregistrate 33 de cazuri noi, de la ultima raportare, iar 4 pacienți se află la Terapie Intensivă, a transmis Grupul de Comunicare Strategică, în această după-amiază.

 

Sursele citate au precizat: ”Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 222 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 222 de cetăţeni care au contactat virusul, 19 sunt declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi. De la ultima informare, au fost confirmate 33 de cazuri noi, după cum urmează: 26 în Bucureşti, 5 în Braşov şi câte unul în Constanţa şi Prahova. Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacţi ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între 26 ani şi 64 de ani”.

Conform autorităților,  cei patru pacienți aflați la terapie intensivă au o stare generală stabilă.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.373 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus) și alte 18.965 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medical, mai informează oficialii de la noi, citați de News.ro.

- Reclama -

”Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 4.150 de teste. Dintre acestea, 3.928 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19. Testele au fost prelucrate în 8 unităţi sanitare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Iaşi şi Constanţa”,a mai precizat Grupul de Comunicare Strategică.

 

Citește și:

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele