3.000 de euro ziua de filaj la SRI; banii de investiții, băgați în ”intelligence”

0

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care afirmă că  că ziua de filaj la SRI costă 3.000 de euro, lăsând să se înțeleagă că astfel s-au consumat multe dintre resursele țării.

Aici sunt banii dumneavoastră! 3.000 de euro ziua de filaj la SRI. Într-o zi vom înţelege cu toţii de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem «intelligence» de dăm pe afară. Sume uriase au fost cheltuite pentru a-i urmări pe români. De aceea, pe lângă răspunderea penală, Coldea, Kovesi şi ceilalţi mafioţi care conduc statul paralel vor trebui să plătească sumele cheltuite în interes personal pentru a-şi distruge adversarii sau pentru a-i urmări pe români. Până la ultimul cent”.

Daniel Dragomir a stat în arest preventiv din 14 septembrie până în 29 decembrie 2016, în dosarul „Black Cube”, în care este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată, şi instigare la violarea secretului corespondenţei.

Citește și:Liderul extremei-drepte din Germania: “Hitler şi naziştii sunt doar un găinaţ în cei peste 1.000 de ani de succese din istoria germană”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele