Cămile descalificate de la un concurs de frumusețe, pentru că au fost injectate cu Botox

1
camile

Peste 40 de cămile au fost descalificate de la un concurs de frumusețe pe motiv că au primit injecții cu Botox, aveau lifting facial și alte retușuri.

 

Premiile de la Festivalul de cămile Abdulaziz se ridică la 66 de milioane de dolari, iar injecțiile cu botox, liftingurile faciale și alte modificări cosmetice pentru a face cămilele să arate mai bine sunt strict interzise, notează AP.

Jurații decid câștigătorul în funcție de forma capetelor, gâtului, cocoașelor sau posturile cămilelor.

În acest an, s-a descoperit că zeci de crescători de cămile au injectat buzele și nasurile cămilelor, au folosit hormoni de creștere și au făcut alte retușuri.

Vezi și SHARP KC-G50EUH, pentru grădinițe, săli de clasă, birouri de până la 38mp

„Clubul este dornic să oprească toate actele de manipulare și înșelăciune în înfrumusețarea cămilelor”, se arată în raportul oficial.

Festivalul a început pe 1 decembrie, iar în prezent, autoritățile vor să aplice sancțiuni stricte celor care încearcă să schimbe trăsăturile animalelor prin astfel de metode.

Evenimentul include și curse cu cămile, vânzări și alte festivități, iar premiul pentru cea mai frumoasă cămilă ajunge la aproximativ 66 de milioane de dolari.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele