4 ani de pușcărie pentru primarul sectorului 5 în ”Dosarul Colectiv”

0

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, actualmente edil la Sectorul 5,  a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în condiţiile în care condamnarea în primă instanţă a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare. Decizia este definitivă. Patronii clubului, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, au primit pedepse între şase ani şi 4 luni şi 11 ani şi 8 luni de închisoare.

 

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au pronunţat, joi, sentinţa în Dosarul Colectiv, după mai multe amânări.

Instanţa l-a condamnat pe Cristian Victor Piedone Popescu la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu (autorizaţia SC C Club SRL), dar l-a achitat pentru o altă acuzaţie, tot de abuz în serviciu.

Astfel, George Alin Anastasescu urmează să execute în total 11 ani si 8 luni de închisoare, Costin Mincu – 8 ani de închisoare, Paul Cătălin Gancea – 6 ani şi 4 luni de închisoare, Viorel Zaharia – 6 ani şi 10 luni de închisoare, Moise Marian – 6 ani şi 10 luni închisoare, Radu Antonina – 8 ani şi 8 luni închisoare, Matei George Petrică – 8 ani şi 8 luni închisoare.

De asemenea, Niţă Cristian Mihai a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.

La rândul său, inculpata S.C. COLECTIV CLUB S.R.L a primit o pedeaspă de 47.000 lei – amendă penală, precum şi pedeapsa complementară a suspendării activităţii pe o perioadă de 3 ani. Aceeaşi amendă penală şi suspendare a activităţii pentru 3 ani a primit-o şi inculpata S.C. GOlDEN IDEAS FIREWORKS ARTISTS S.R.L.

Nicușor Dan, atac dur la ANPC-PSD-Firea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele