Cupa Federației: România a învins Elveția cu scorul de 3-1

Alexandru Ionescu

România a învins Elveția cu scorul de 3-1, astfel că echipa noastră  va evolua, în februarie 2019, în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Tricolorele au fost ultima dată între primele opt naţiuni ale competiţiei în 2016, când au pierdut în sferturi, în faţa Cehiei, tot la Cluj-Napoca.

“E mult mai uşor acum, după ce am obţinut victoria. Am avut o întâlnire frumoasă cu Elveţia, un spectacol extraordinar, cu spectatori extraordinari, am încheiat cu 3-1 şi nu am avut parte de suferinţă. Le mulţumesc fetelor şi vom vedea ce rezervă viitorul. Sper să avem şansa să revenim la Cluj, dacă vom avea noroc la tragerea la sorţi”, a spus căpitanul nejucător al echipei de FedCup a României, Florin Segărceanu.

Halep cred că jucătoarele române sunt capabile să ajungă cât mai sus în FedCup: „Ne-am făcut treaba până acum, dar în FedCup nu se ştie niciodată, cred că suntem în stare şi capabile să ajungem cât mai sus şi important este să credem în noi, pentru că echipa arată bine şi avem şansa noastră”.

Sâmbătă, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, şi Irina Begu (38 WTA) a trecut, cu scorul de 6-4, 6-1, de Timea Bacsinszky (46 WTA). Duminică, Simona Halep a învins-o pe Patty Schnyder, locul 149 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, şi la dublu Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea au fost învinse de cuplul Jil Teichmann/Viktorija Golubic, scor 0-6, 6-0, 10-6.


Citeste si...  FC Arges retrage tricoul cu numărul 10 la 16 ani de la dispariția lui Dobrin
Distribuie articol:
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *