Real Madrid a câștigat pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor

0

Real Madrid a câştigat pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finală pe Liverpool, scor 3-1.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.”Am câştigat de cinci ori acest trofeu, sunt cel mai bun marcator. Liga Campionilor ar trebui să-şi schimbe numele şi să numească Liga Campionilor CR7″, a declarat, plin de modestie Ronaldo, o ”mână moartă” în această finală.

În schimb, omul finalei, Gareth Bale este gata să plece spre o altă destinație: “Mă voi aşeza la masă cu agentul şi vom discuta despre viitorul meu. Sunt foarte confuz pentru că n-am fost titular astăzi. Ştiam că voi avea un impact pozitiv asupra jocului după ce voi intra. În această vară voi lua o decizie împreună cu agentul meu. Cred că meritam să fiu titular”.

Citește și:Traian Băsescu: “Le-am spus – Adio, dar rămân cu tine”

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele