“Iron Mike” Tyson revine în ring în septembrie

Mike Tyson are în palmares 50 de victorii şi 6 înfrângeri

0

La 54 de ani Tyson revine în ring contra unui adversar de 51 de ani, americanul Roy Jones Jr., un boxer cu mai multe titluri în palmares. Meciul se va desfășura în septembrie și este unul demonstrativ.

 

Tyson postează de câteva luni pe reţelele de socializare înregistrări cu antrenamentele lui, deși nu a mai luptat de peste 15 ani. În ultimul său meci, Tyson s-a retras învins de un adversar mult mai slab cotat, irlandezul Kevin McBride.

Confruntarea dintre Tyson şi Roy Jones Jr. va avea doar 8 runde, iar meciul va fi organizat la “Dignity Health Sports Park” din Carson City – California, într-o sală cu 27.000 de locuri.

Gala se va desfășura, cel mai probabil, fără public, din cauza panemiei de Covid-19.

Tyson și prietenii fumează cannabis de 40.000 de dolari pe lună

Mike Tyson are în palmares 50 de victorii şi 6 înfrângeri, iar Jones Jr. a adunat 66 de victorii şi 9 meciuri pierdute. Acesta din urmă a luptat însă până acum doi ani.

“Iron Mike” a anunțat că unicul scop al revenirii lui în ring este strângerea de bani pentru acţiuni caritabile.

Mike Tyson a fost primul campion mondial la categoria grea care a deţinut titlurile celor 3 mari versiuni profesioniste: WBA, WBC şi IBF.

 

Tyson a fost cel mai tânăr câștigător de titlu mondial al greilor, la doar 20 de ani.

Roy Jones Jr a fost și el campion al lumii la 4 categorii diferite de greutate, între 1993 şi 2004, incepad de la mijlocie şi supermijlocie, până la semigrea și grea, unde a deținut centura WBA.

Canabisul, apărat de sportivi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele