Dragnea, după ce Ponta a adus noi acuzații la adresa sa:“Nu comentez ce spun șobolanii”

0

Șeful PSD îsi pierde răbadarea pentru a doua oară când îi sunt aduse anumite acuzații de către fostul premier al României Victor Ponta. Liderul social democraților l-a numit din nou șobolan pe fostul prim-ministru după ce acesta l-a acuzat că “a primit bani negri în Israel” și că “fondul suveran e dorit de afaceriști israelieni și ruși”. Șeful PSD nu s-a lăsat doar cu o insultă puternică la adresa fostului prim-minsitru, Liviu Dranea lăsând impresia sugestivă a unor posibile înțelegeri obscure cu șeful statului Klaus Iohannis, vizavi de acest gen de acuzații la adresa sa.

Nu vreau să comentez ce spun șobolanii. (…) Dacă ne luăm după ce spune un șobolan ar însemna să închidem țara. Nu poți conduce țara după minciunile unor mincinoși patologici”, a răspuns Dragnea, întrebat de ziariști cum comentează declarațiile fostului premier.

Acuzațiile legate de interese ruso-israeliene „sunt niște prostii, nu au niciun fel de bază, nu există niciun fel de adevăr”, a continuat Dragnea, adăugând că cei care spun „aceste enormități sunt inspirați de cineva care spunea de înțelegeri secrete cu evrei, pentru ca sunt în aceeași gașcă” (o aluzie la președintele Klaus Iohannis, n.r.).

Liviu Dragnea a afirmat că astfel de fonduri de investiții „funcționează în multe țări din Europa și din lume” și au „ajutat economia acelor țări”.

Șeful PSD a susținut că Fondul va avea o administrare „cu influență politică spre zero” și „vor fi selectați profesioniști, oameni cu experiență, care să facă aceste companii mult mai profitabile, mai eficiente”.

Citește și Dragnea ne spune câţi oameni vor fi mitingul PSD:Câteva sute de mii

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele