Dragnea ne spune câţi oameni vor fi mitingul PSD: “Câteva sute de mii”

0

După un şir lung de răzgândeli cu privire la tema mitingului, ultima temă anunţată fiind cea împotriva abuzurilor, liderul PSD face o invitaţie la miting pentru toţi românii “care vor să trăiască într-o ţară liberă”. 

“Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat luni, după şedinţa PSD, Liviu Dragnea.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei.

Preşedintele PSD a mai afirmat că manifestarea sociala democraţilor nu se va suprapune cu mitingul LGBT care are loc în aceeaşi zonă.

Întrebat câţi oameni vor fi aduşi în Piaţa Victoriei, Dragnea a răspuns: “Câteva sute de mii”.

Anterior, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că discuţiile din cadrul şedinţei CExN al partidului se vor axa pe organizarea mitingului de protest împotriva abuzurilor din justiţie.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că discuţiile din cadrul şedinţei CExN al partidului se vor axa pe organizarea mitingului de protest împotriva abuzurilor din justiţie.

”Vom discuta despre miting. Doar despre miting”, a spus Dragnea înaintea şedinţei CExN al PSD.

Întrebat despre declaraţia deputatului Ioan Dîrzu despre suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD a răspuns: ”Rămân la aceeaşi idee”.

Citeşte şi Lideri PSD îl ameninţă cu suspendarea pe Iohannis dacă nu o revocă pe şefa DNA

De Vlad Mitu

Advertisement

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele