6 Motive pentru a paria pe Fotbal!

2
- Reclama -

Unul dintre cele mai mari sporturi din lume, dacă nu chiar cel mai popular și important, fotbalul nu ține cont de niciun fel de condiționare pentru a deveni fan. Trebuie doar să înțelegi jocul și să ai o echipă favorită, ca să te bucuri de tot ceea ce acest hobby poate oferi.

Tocmai această popularitate îi asigură și un loc important în lumea pariurilor sportive, motiv pentru care este prezent pe majoritatea platformelor de iGaming.

Dacă încă nu ești hotărât de ce ar trebui să alegi să investești în acest sport, îți prezentăm în acest material câteva motive care te pot convinge că merită o investiție. Asta și pentru că există multe avantaje ale pariurilor pe fotbal pe care s-ar putea să nu le obții de la alte forme de pariuri sportive și ar fi chiar o risipă să nu profiți de acestea, așa că nu subestima aceasta oportunitate. Fără prea multe introduceri, iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi:

Pariuri nelimitate pe fotbal

În teorie, din punct de vedere tehnic, nu există un număr nelimitat de jocuri de fotbal disponibile la orice pariuri sportive. Însă, cu toate acestea, uneori pare că așa stau lucrurile. Astfel, practic, fiecare țară din lume are o ligă profesionistă de fotbal, așa că se joacă nenumărate jocuri în fiecare zi, ceea ce înseamnă că niciodată nu rămâi fără meciuri pe care să pariezi.

Sigur, te poți axa doar pe echipele care îți plac sau ligile pe care le cunoști cel mai bine, ca să știi ce faci și ce alegi, dar la fel de bine poți ieși din zona de confort și poți să îti încerci norocul și pe ligi și echipe relativ necunoscute – iar asta înseamnă că nu ți se termină niciodată opțiunile.

- Reclama -

Vezi și: Diferitele tipuri de pariuri pe fotbal pentru începători

Este ușor să ajungi expert

Sigur, expert poate deveni un termen ușor forțat aici, că nu poți fi un parior profesionist, fără să ai un background așa cum au foarte bine stabiliți unii dintre pariori, dar poți învață să ai habar puțin despre pariuri. Așadar, nu sunt reguli stricte aici, așa că poți accepta provocarea și că măcar să pretinzi că ai habar despre ce faci.

Poate că rezultatele nu vor fi mereu cele așteptate, dar nici regulile nu sunt cele mai complicate, cât să nu știi ce ai de făcut. Trebuie să știi regulile de bază, să ai puțin habar despre regulile de joc și să te informezi, atât cât poți, despre șansele de câștig ale echipei, bazate pe istoricul acesteia.

Modalități de pariuri variate

Să explicăm. Dacă pariurile pe jocuri de fotbal nu sunt întocmai domeniul tău de expertiză, cât să pretinzi că știi ce faci, nu trebuie să îți faci griji, pentru că la fotbal nu ești limitat la a face pariuri doar pe rezultatele unor jocuri.

Astfel, există mult mai mult în pariurile pe fotbal, așa numitele  pariuri de prop – asta poate înseamnă că poți alege un marcator, un atacant, că poți paria pe când vă fi marcat primul gol sau că pe numărul total de goluri dintr-un joc, pe numărul de cartonașe galbene sau roșii oferite la o partidă, pe numărul de lovituri la poartă. Sunt nenumărate opțiuni aici, și în ceea ce privește pariurile individuale, dar aici parcă s-ar impune ceva experiență.

Plăți (mai) mari

Poate că lucrurile nu sunt atât de simple pe cât le prezentăm noi, dar cert este că dacă faci alegeri care se dovedesc a fi bune, atunci s-ar putea că și câștigurile să fie unele importante. Astfel, principala diferență dintre pariurile pe jocuri de fotbal și pariurile pe rezultatele altor sporturi este că jocurile de fotbal au trei rezultate posibile.

Ceea ce înseamnă că liniile de plăți sunt mai ridicate, iar automat asta implică faptul că dacă predicția ta este corectă, atunci va fi mai ușor să câștigi mai mulți bani decât ai face prin pariuri pe sporturi care au doar două rezultate posibile. Deci poți spune că este o altă șansă de a-ți rotunji veniturile.

O activitate cât se poate de distractivă!

Unul dintre cele mai bune lucruri cu care este asociat fotbalul este distracția! Adrenalina jocului, ideea de anticipare și ideea de a urmări jucătorii live sunt câteva dintre lucrurile care incită și încântă!

Este nu doar interesant, cât și mulțumitor să urmărești meciurile de fotbal, mai ales dacă ai și făcut pariuri și urmărești să vezi rezultatul final! Poate că în fotbal se punctează mai puțin decât în alte sporturi și că jocurile sunt mai scurte, dar tensiunea este una neîntreruptă, așa că nu prea ai timp să te plictisești pentru cel puțin o oră și jumătate.

Factorul de socializare

Foarte mulți oameni știu lucrurile de bază despre fotbal, așa că este lesne de înțeles de ce ai putea să te împrietenești cu ușurință cu cei mai mulți care fac pariuri pe un astfel de sport – pentru că ai deja ce este mai important în comun cu ei: pasiunea! Iar aici intervine acest factor social, despre care vrem să povestim.

Fie că urmărești meciul de-acasă, că ai rezervat un loc la o terasă sau că ai ajuns la un casino pentru pariuri, sigur vei întâlni aici oameni care îți impartesc acest hobby și poți lega diverse discuții cu ei, mai ales în ceea ce privește așteptările fiecăruia. Iar satisfacția din final, s-ar putea să fie una cât se poate de plăcută!

CONCLUZIE

Da, poate că ai nevoie de ceva strategii pentru a și castiga la pariurile sportive cu fotbal, dar nimic nu te poate împiedica să încerci. Este un sport cu o creștere continuă în popularitate, devenind aproape parte din fiecare cultură și țara din orice colț al lumii.

Pariorii știu sau nu știu ce vor să aleagă, au sau nu au o platformă preferată, iar toată lumea are de câștigat. Cert este că pariurile sportive oferă un anume tip de fior, ceea ce îi face pe oameni să revină mereu și mereu, iar accesul crescut la casele de pariuri a contribuit la extinderea fotbalului și facilitează un nou tip de distracție, mai ales când este făcut de acasă!

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele