Firea vrea un referendum pentru Oxigen

Alexandru Ionescu

Primarul general, Gabriela Firea nu exclude varianta convocării unui referendum local privind vigneta Oxigen.

„Am văzut că se organizează petiţii, acţiuni, chiar mitinguri împotriva vignetei Oxigen.

Nicio problemă! Noi putem să renunţăm şi la program. Dacă asta îşi doresc bucureştenii, dacă asta ne dorim cu toţii, să fim singurul oraş european în care să circulăm cu maşini non-euro, Euro 1, Euro 2… Nicio problemă, eu fac ce spun cetăţenii. Dar ca să vedeţi în ce ipocrizie trăim. Pe de o parte – de ce nu am curajul să iau măsuri şi să eliminăm din trafic autoturismele care ne omoară, pe de altă parte – atunci când le luăm, de ce le luăm? (…) Nu ştiu, doriţi? Organizăm un referendum. Dar este anormal. Noi să organizăm un referendum pentru ceea ce deja europenii la care ne uităm au decis demult şi anume poluatorul plăteşte”, a declarat edilul Capitalei.

Citește și: Preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop crede că “întâmplarea” celor doi muncitori din Sri Lanka este “excludere”, “xenofobie” şi “rasism”


Citeste si...  Guvernul are astăzi ultima ședință din 2019
Distribuie articol:
1 Comment
  • Daca ar avea senzori de mediu care sa spuna ca azi a fost depasita limita si se opreste circulatia pentru toate vehiculele cu exceptia salvare pompieri politie si alea euro 6 atunci jos palaria. Dar sa pui taxa care nu rezolva decat umilinta si sa bagi acolo exceptii care mai de care in afara poluarii este ridicol spre prostie si discriminare Opreste doamna si macaralele si tractoarle si drujbele adp daca este poluare dar nu pune taxe si exceptii pentru pile! Doar Primarul General al Capitalei sa circule Primarul Municipiului Bucuresti sa mearga in tramvai cu prostimea cum fin o denumeste doamna prin aceasta hotarare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *