Șeful Poliției:”A intrat în țară legal din punct de vedere al plăcuțelor, din punctul meu de vedere ilegal, imoral”

Informateca

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, susține că șoferul mașinii inmatriculate în Suedia cu numere preferențiale a intrat în România legal din punct de vedere al actelor privind plăcuțele de inmatriculare.

„A intrat în țară legal din punct de vedere al plăcuțelor de inmatriculare, din punctul meu de vedere ilegal (…), imoral să spun așa, pentru că avea acea sintagmă pe plăcutele de inmatriculare, vulgară, dar asta e altă problemă, care nu tine de… Posedă documente de călătorie”, a spus Buda.

Șeful IGPR a precizat că autoritățile suedeze au informat Politia Română despre faptul că plăcuțele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

„Am primit un răspuns de la autoritățile suedeze prin care ne informează că plăcuțele de inmatriculare nu sunt valabile decât pe teritoriul statului suedez”, a adăugat Ioan Buda.

Brigada Rutiera a anunțat, luni, că lui Razvan Stefanescu i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în Romania”, faptă prevazută de art. 334, alin. (4) din Codul penal.

Citește și Traian Berbeceanu spune că Poliția Română merită două ”margarete” pe Facebook

De Vlad Mitu


Citeste si...  Dragobetele, patronul dragostei şi bunei dispoziţii
Distribuie articol:
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *