Oops! Something went wrong on the requesting page

Rareș Bogdan, despre candidatura lui Iurie Leancă (Pro România): „În PE nu pot să ajungă infractori care au devalizat bugetul țării lor”

Valentina Constantin

Prezent la Chișinău la un eveniment de campanie al PNL, Rareș Bogdan a arătat că România va fi mereu o țară care să sprijină Republica Moldova și drumul ei spre Uniunea Europeană. Candidatul PNL la alegerile europarlamentare a condamnat și în termeni duri prezența fostului premier moldovean Iurie Leancă pe lista de candidați a Pro-România.

„Vă asigur că nimeni nu o să vă poată îngenunchea. Vă asigur că România va înțelege exact cine sunt cei care vor binele acestei țări, cine sunt cei care vor drumul european al acestei țări, cine sunt cei care vor să aducă bunăstare acestei țări și cine sunt cei care vor să vă țină în noroi, în ignoranță, în sfidare. Ei acumulând averi uriașe, furând miliarde și acum încercând să intre pe sub masă în Parlament pe liste unor partide din România. Aceia nu vor fi uitați. Nu au ce căuta astfel de oameni să vă reprezinte.

Dacă Leancă crede că va intra acolo cu ajutorul lui Plahotniuc se înșală pentru că în Parlamentul European nu pot să ajungă infractori care au devalizat bugetul țării lor”, a afirmat Rareș Bogdan.

Citeşte şi Deputat PNL:În 26 ne luptăm cu tuta, cu analfabeta;


Citeste si...  Nume grele din PSD se pregătesc să treacă la partidul lui Ponta
Distribuie articol:
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *